Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Ναύπλιο: Με περηφάνια η παρέλαση της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου

 2o Λύκειο Ναυπλίου

Η επετειακή μαθητική και στρατιωτική παρέλαση για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου στο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκε στην ομώνυμη Λεωφόρο στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας  25 Μαρτίου 2024. 
Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Ελλάδας Βασίλης Σπανάκης . Στα πλαίσια των εορτασμών για την 25 Μαρτίου στο Ναύπλιο τελέσθηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως και στην συνέχεια επιμνημόσυνη δέηση στο ηρώο της 25ης Μαρτίου από τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο.
Ακολούθησαν καταθέσεις στεφάνων από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.   
Την παρέλαση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Αργολίδας, Γ. Ανδριανός ως εκπρόσωπος της βουλής,  Α. Πουλάς και Γ. Γαβρήλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γ. Μαντζούνης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Ορφανός ,Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Εκπρόσωποι του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, Σύλλογοι Αποστράτων, Πολιτιστικοί Φορείς κα.
Η καθιερωμένη παρέλαση των μαθητών των σχολείων, του στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, του Ερυθρού Σταυρού, της φιλαρμονικής του Δήμου Ναυπλιέων, πραγματοποιήθηκε φέτος παρουσία χιλιάδων κόσμου που κατέκλυσε την πόλη του Ναυπλίου. 
Στις εορταστικές εκδηλώσεις συμμετείχε και ο Σύλλογος "Αρματωμένοι Μωραΐτες" με εντυπωσιακές αυθεντικές παραδοσιακές στολές και οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

bougiotispress@gmail.com

Σελίδες